24. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

DEBAKL PROTESTA! Lideri Saveza za Srbiju prete sa bine: Vučiću, zažalićeš ako ne daš ostavku!

Od „velikog“ protesta opozicije koji su nedeljama bučno najavljivali lideri SzS, ostali su samo dugmići! Umesto najavljenih 100, 200, 300… hiljada ljudi, ispred Narodne skupštine danas je stiglo jedva nešto više od 7.000.

16.18 – Na bini su se pojavili lideri SZS!

Oni su sa bine poručili predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da će zažaliti ukoliko ne da ostavku.

15.30 – Protest u organizaciji Saveza za Srbiju pod nazivom „1 od 5 miliona“ počeo je, a ispred Skupštine je oko 7.000 ljudi.

Pred Domom Skupštine Srbije, samo nekoliko minuta pred najavljeni početak skupilo se, prema poslednjim procenama oko 7.200 ljudi iz cele Srbije.

Centralna bina je postavljena ispred Narodne skupštine i tu će se opozicioni lideri obraćati svojim pristalicama, ali pitanje je da li će imati kome da se obrate. Neposredno pred početak protesta na mestu okupljanja mogla se zateći tek nekolicina građana koji u Pionirskom parku loču i zapišavaju drveće. 

A da su spremni na sve, pa i na nasilje na ulicama, govore i fotografije pristalica SzS koji na protest dolaze sa velikim motkama! Snimljeni su u ulici Kralja Milana.

informer

Opozicija je najavljivala da će ovaj skup biti jedan od najmasovnijih i da će pokazati snaga opozicije koja planira da sruši vlast. Ono što je sigurno, jeste da će ovaj skup ući u istoriju, baš zbog broja pristalica koje su se pojavile na protestu. 

Prema najnovijim informacijama, protest neće počćeti u 15h. već će lideri SzS čekati da se „pišačima“ pridruži još građana, tako da je, nezvanično, početak pomeren na 15.30.

informer

informer

informer

Related posts

Plate u zdravstvu od aprila veće za deset odsto

Nikola Miloševski

Litije i moleban u Beogradu, u znak podrške narodu u CG

Katarina Popović

VUČIĆ ISPRED NOVE ZGRADE RTV PORUČIO: Gradićemo sve što su uništili NATO i oni koji su došli posle NATO!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija