30. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika

Srbi sa KiM krenuli peške za Beograd

Grupa Srba sa Kosova i Metohije uputila se pešice ka Beogradu, kako bi prisustvovala skupu koji će biti održan 19. aprila u okviru kampanje „Budućnost Srbije“.

Kako javlja Televizija Most, oni nose barjake sa zastavama Srbije,  a na čelu njihove kolone je transparent sa porukom „Srbi sa KiM za Srbiju i Vučića“, i, kako kažu, na ovaj korak su se odlučili kako bi podržali politiku predsednika Vučića, u kojoj vide jedinu garanciju svog opstanka u južnoj pokrajini.

Želimo da pokažemo našem predsedniku kakvu podršku ima od Srba sa KiM, rekao je jedan od učesnika ovog poduhvata Miloš Jovanović.

I Nenad Georgijev kaže da je politika predsednika Vučića jedina garancija ostanka i opstanka Srba na svetoj kosovsko-metohijskoj zemlji.

„Dok se radi ovde o našoj glavi, neki ljudi kao što su Obradović, Jeremić i Đilas žele radi svog ličnog interesa da unište i nas i Srbiju. Pozivam sve ljude dobre volje da izađu i da nas podrže i ohrabre i ako je moguće da nam se pridruže na ovom putu za budućnost Srbije,“ kaže Georgijev.

Related posts

Hitan telefonski razgovor Vučića i Erdogana

Nikoleta Dragaš

Direktan udar na zdravlje Šapčana: Zelenović zbog fotelje i poraza na izborima gura grad u vanrednu situaciju

Katarina Popović

Prostor bivše Republike Srpske Krajine natopljen je krvlju hiljada nedužnih srpskih žrtava

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija