22. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo

MNRO: „Lice ljubavi“ 22. aprila u Kulturnom centru

U Udruženju MNRO Pančevo svakodnevno se sprovode aktivnosti koje štićenici rado obavljaju. Najviše vole da borave napolju, a sada pripremaju i predstavu koja će biti izvedena 22. aprila u Kulturnom centru Pančeva.

Radionice koje se sprovode u Udruženju MNRO su kreativne, životne veštine i krojačke, sprovode se i sportske aktivnosti, koje su, prema rečima Sanje Beli, predsednice Udruženja, veoma bitne. Na vajarskim radionicama prave magnetiće, pepeljare i razne druge predmete.

Žena koja je svakodnevo sa štićenicima je Dragana Novakov, radioničar. Ona već devet godina prisustvuje njihovim aktivnostima i kaže da je njihov domaćin. Dodaje da štićenici vole pesmu i časove muzičkog, druženje, a iskrenost ističe kao njihovu vrlinu.

Udruženje priprema predstavu „Lice ljubavi“, koja će biti izvedena 22. aprila u 19.30 u Kulturnom centru Pančeva. Ksenija Aleksandra Milosavljević uglavnom je zadužena za rad sa štićenicima i njihovu glumu.

Udruženje MNRO zahvalilo je Kulturnom centru, Gradu Pančevu, Savetu za rodnu ravnopravnost, Ivani Rosić, kao i građanima na podršci i svemu što čine za njih godinama.

 

Related posts

Reke očišćene od smeća i spremne za plovidbu

Nikola Miloševski

„75 godina velike Zvezde“

Nikoleta Dragaš

Gost Lica nacije Nikola Pejaković: Komunistička prošlost još uvek guši naš nacionalni duh

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija