29. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Đurić: Tajkuni Jeremić i Đilas i crnokošuljaš Obradović, nikada neće pobediti pristojnu Srbiju

U saopštenju Marka Đurića, potpredsednika Glavnog odbora Srpske napredne stranke se kaže:

Tajkuni Jeremić i Đilas i crnokošuljaš Obradović, sa svojim falangistima i motornim testerama, nikada neće pobediti pristojnu Srbiju, a njihovi ekstremisti nikada neće biti jači od stotina hiljada dobrodušnih i vrednih ljudi koji politiku predsednika Aleksandra Vučića podržavaju zato što su odgovorni prema svojoj budućnosti i budućnosti svoje zemlje.

Jeremićeva najava „radikalizacije“ protesta opozicije potvrđuje ko je najveći propovednik nasilja u Srbiji, i kakva je namera onih koji silom upadaju u institucije, podižu barikade na ulicama Beorada i permanentno u društvu stvaraju atmosferu konflikta.

Neka se ne nadaju da će im biti dozvoljeno da terorišu sugrađane, da blokiraju institucije i saobraćajnice po Srbiji, ili da kamionima gaze srpske policajce, onako kako su to nedavno želeli da učine usred Beograda.

Savez za Srbiju je zaražen i zatrovan nekulturom i divljaštvom, i mi ćemo i Jeremiću i  Đilasu i Obradoviću na svakom koraku pokazivati da je u našem društvu mnogo više onih koji žele stabilnu i prosperitetnu Srbiju i vlast sačinjenu od demokratski izabranih predstavnika građana, a ne od tajkuna i probisveta.

Poručujem im još jednom da manjini, koliko god bučna i agresivna ona bila, neće biti dozvoljeno da zlostavlja pristojnu većinu, pogotovo to neće biti dozvoljeno onima od čijeg se lopovluka, nemara, neznanja i bahatosti naš narod i država dan-danas oporavljaju, navodi se u saopštenju.

 

 

Related posts

Pokret socijalista: Laži je mnogo, istina je samo jedna

Nikoleta Dragaš

Pismenost – temelj opšte kulture jedne nacije

Nikola Miloševski

Nedimović: Nije vreme za trijumfalizam, rat protiv kovida još traje

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija