3. avgusta 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Vučić se u Bukureštu sastao sa potpredsednikom Turske

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras u Bukureštu sa potpredsednikom Republike Turske Fautom Oktajem sa kojim je razgovarao o bilateralnm odnosima i ekonomskoj saradnji. Predsednik Vučić izrazio je zadovoljstvo zbog više nego dobrih odnosa dve zemlje i intenzivnog političkog dijaloga i unapređenje saradnje u svim oblastima.

 

Dvojica sagovornika razgovarala su i o predstojećoj poseti predsednika Erdogana Srbiji tokom koje bi dva predsednika trebalo da otvore radove na izgradnji autoputa Beograd – Sarajevo. „Smatramo da trilateralni mehanizam saradnje Srbija-Turska-BiH ima značajan potencijal i omogućava intenziviranje i konkretne saradnje u brojnim oblastima od zajedničkog interesa. Pored toga, ovaj format predstavlja još jedan važan korak u jačanju stabilnosti, bezbednosti i razvoja u regionu“, istakao je predsednik Vučić.

 

 

 

Related posts

Uskoro nova aplikacija za putarinu

Jasmina Petkovic

Realizacija investicije od MILIJARDU EVRA: Predsednik Srbije najavio polaganje kamena-temeljca za novu fabriku u Zrenjaninu!

Nikoleta Dragaš

U opštini Bela Crkva započela akcija sadnje drveća

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija