12. jula 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Štand „Dunav osiguranja“ ugostio fudbalere „večitih“

Povodom beogradskog Salon automobila kompanija „Dunav osiguranje“ omogućava specijalne popuste i pogodnosti, a u okviru promocije akcije štand ove osiguravajuće kuće ugostio je fudbalere „večitih“ Nenada Milijaša i Sašu Ilića.

Povodom međunarodnog sajma automobila u Beogradu, Kompanija „Dunav osiguranje“ omogućila je specijalne popuste i pogodnosti, koji se mogu ostvariti u poslovnicama „Dunava“ širom Srbije, kao i na sajamskom štandu, rekao je Ljubomir Zec, direktor Glavne filijale u Kompaniji „Dunav osiguranje“.

Specijalni gosti štanda „Dunav osiguranja“ u Hali 1 Beogradskog sajma bili su fudbaleri dva najveća srpska kluba. Fudbaler „Crvene zvezde“ Nenad Milijaš je izjavio da mu je drago što „Dunav osiguranje“, kao najveća osiguravajuća kuća sarađuje sa „Crvenom zvezdom“, kao najvećim klubom, jer najveći uvek idu ruku pod ruku.

Kapiten „Partizana“ Saša Ilić iskoristio je priliku da čestita „Dunav osiguranju“ 45 godina rada. On dodaje i da mesto kapitena „Partizana“ nosi veliku odgovornost prema klubu i saigračima, naročito za nekoga ko je toliko dugo na sportskim terenima, a da se to odnosi i na „Dunav osiguranje“, koje uspešno traje i opstaje na tržištu dugi niz godina.

Fudbalerima su se najviše obradovala deca. Nenad Milijaš i Saša Ilić, ljuti rivali na terenu, prijatelji van njega su se, kao veliki zagovornici fer-pleja zajedno družili sa decom, fotografisali i delili autograme.

Related posts

Pančevačka policija uhapsila nasilnike i razbojnike iz Kovina

Mica Milakov

Mržnja zbog političke nemoći sve veća: Mnogi lideri vređani kroz istoriju, ali samo Vučiću napadaju decu

Nikoleta Dragaš

Počelo suđenje poslaniku Miroslavu Aleksiću po tužbi Andreja Vučića

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija