21. septembra 2019.
Radio televizija Pančevo
Hronika Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Pančevac Vladimir Vidaković pronađen mrtav u Kolumbiji

Pančevac Vladimir Vidaković , rođeni brat ubijenog Miloša Vidakovića, pronađen je mrtav u Medeljinu, u Kolumbiji, pre nekoliko dana. Kako regionalna RTV Pančevo saznaje, Vladimir Vidaković je, posle incidenta na tamošnjoj pumpi, prevežen u Bolnicu nakon čega je preminuo. Identifikovan je na osnovu dokumenata Srbije koji su bili na njegovo ime.

Mediji u Kolumbiji tvrde da se radi o “sumnjivoj smrti ”.

Njegov brat Miloš Vidaković ubijen je 2013. godine u Budvi, a taj slučaj je pripojen sudskom predmetu o likvidaciji Nikole Bojovića.

Za smrt Miloša Vidakovića u Specijalnom sudu u Beogradu na višegodišnje kazne zatvora osuđeni su Miloš Vojnović i Slaviša Novaković, pripadnici kriminalne grupe Miloša Delibašića.

Za ovu likvidaciju sudilo se u istom postupku kao i za ubistvo Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića. Presuda za oba zločina je ukinuta i u toku je ponovljeno suđenje. Nova presuda se očekuje uskoro.

izvor:rtvpancevo,tanjug.rs,novosti.rs

foto:FB:Vladimir Vidaković

Related posts

Kovinci oživeli maketu dunavskog toka

Nikoleta Dragaš

Vučić: Učinićemo sve da sačuvamo mir, samo bez ponižavanja

Zorana Stekovic

Dora svojim radom pomaže udruženja u Pančevu

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija