28. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Vesti

Marinikine laži i beg od suđenja

Marinika Tepić, narodna poslanica koja je promenila šest stranaka, koja huška demonstrante na sukobe sa policijom, a onda se izmiče tako što se poziva na imunitet, niti se odaziva na suđenja po tužbama za klevetu.

Ni pravosudnim organima nije jasno zašto Tepićeva, laže i obmanjuje javnost i izmišlja nepostojeće afere sa jasnom namerom da izazove inicidente situacije, ne dođe pred sud i objasni zašto to čini.

Očigledno je da, široj javnosti nepoznata,  Marinika na sraman način, putem društvenih mreža, samo leči svoje komplekse, nastale gubitkom fotelje, sa jasnom željom da se u istu vrati, bez obzira na posledice njenih laži kojima nanosi štetu gradovima, opštinama, privredi i građanima širom Srbije.

Njene laži razotrkivali su novinari, koje je sramota što se i ona poziva na tu profesiju. Čak se i BBC oglašavao zbog neistinitih tvorevina koje je Tepićka spremna da sroči i javno iznese. Da podsetimo, Tepićka se po tužbi britanskog desničara Džima Dovsona za uvredu časti i pretrpljeni duševni bol pozvala na poslanički imunitet i odbila je da na sudu dokaže da je Dovson po opredeljenju fašista.

Tepićevoj se svuda priviđaju fašisti, a onda, tako zgranuta fašistima, pred stotinama kamera stoji sa Boškom Obradovićem. Izgleda da ih voli, a ne da ih se boji.

Related posts

Lidl u Vršcu do kraja godine?

Nikoleta Dragaš

Servisne informacije za 28. feburar

Zorana Stekovic

Novozaraženih 62, preminulo troje

Nikola Miloševski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija