5. avgusta 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Vesti

Marinikine laži i beg od suđenja

Marinika Tepić, narodna poslanica koja je promenila šest stranaka, koja huška demonstrante na sukobe sa policijom, a onda se izmiče tako što se poziva na imunitet, niti se odaziva na suđenja po tužbama za klevetu.

Ni pravosudnim organima nije jasno zašto Tepićeva, laže i obmanjuje javnost i izmišlja nepostojeće afere sa jasnom namerom da izazove inicidente situacije, ne dođe pred sud i objasni zašto to čini.

Očigledno je da, široj javnosti nepoznata,  Marinika na sraman način, putem društvenih mreža, samo leči svoje komplekse, nastale gubitkom fotelje, sa jasnom željom da se u istu vrati, bez obzira na posledice njenih laži kojima nanosi štetu gradovima, opštinama, privredi i građanima širom Srbije.

Njene laži razotrkivali su novinari, koje je sramota što se i ona poziva na tu profesiju. Čak se i BBC oglašavao zbog neistinitih tvorevina koje je Tepićka spremna da sroči i javno iznese. Da podsetimo, Tepićka se po tužbi britanskog desničara Džima Dovsona za uvredu časti i pretrpljeni duševni bol pozvala na poslanički imunitet i odbila je da na sudu dokaže da je Dovson po opredeljenju fašista.

Tepićevoj se svuda priviđaju fašisti, a onda, tako zgranuta fašistima, pred stotinama kamera stoji sa Boškom Obradovićem. Izgleda da ih voli, a ne da ih se boji.

Related posts

Izložbe u Vršcu

Zorana Stekovic

Servisne informacije za 21. novembar

Zorana Stekovic

Gošća emisije „Lice Nacije“ Ljiljana Habjanović Đurović : SPC uvek delila sudbinu svog naroda

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija