30. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Donacija bokserima-profesionalcima u Mašinskoj školi, sjajna oprema za sjajne rezultate

U Mašinskoj školi Pančevo održana je promocija boksa u organizaciji Boks kluba „Profesionalac“ iz Pančeva. Promociji je prisustovovao, pored čelnika grada i članova kluba, i Nenad Borovčanin, predsednik Bokserskog saveza Srbije, koji je uručio donaciju klubu iz Pančeva i prisustvovao treningu.

Boks je jedan od najstarijih olimpijskih sportova i jedan od najtrofejnijih u našoj zemlji. Mladi Pančevci kažu da im se boks dopada jer je dinamičan sport. Nenad Borovčanin, predsednik Bokserskog saveza Srbije, rekao je da ovo značajna donacija klubu „Profesionalac“ i da će deca sada moći neometano da se bave ovim sportom, ali da to nije jedina donacija u našem gradu.

Grad Pančevo izdvaja značajna sredstva za sport, a naročito za školski sport, ističe Predrag Živković, zamenikgradonačelnika Pančeva.

Boks klub „Profesinalac“ je najmasovniji klub u našoj zemlji, broji više od 100 članova i zato će im ova donacija biti korisna, rekao je Zvonimir Dimitrijević, predsednik i trener u klubu.

Deca u Pančevu boks mogu da treniraju u Boks klubu „Profesionalac“ u Mašinskoj školi i Osnovnoj školi „Dositej Obradović“ u Omoljici.

Related posts

Za SNS 56,7 odsto glasača, pokazala anketa

Zorana Stekovic

Paketi za zdravstvene radnike na Vaskrs

Katarina Popović

Vučić: Brose u petak počinje gradnju fabrike u Pančevu,plate oko 1900 evra

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija