29. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo Vesti

Radovi druge faze Potamiškog kolektora kod Tamiš kapije

U toku su radovi druge faze izgradnje Potamiškog kolektora, od Crvenog magacina do Luke Dunav. Vrednost radova je 180 miliona dinara, a sredstva su obezbedili Grad Pančevo i Pokrajina.

U okolini Tamiš kapije, od Crvenog magacina do Luke Dunav u toku su radovi druge faze izgradnje Potamiškog kolektora. Vrednost radova ove faze je oko 180 miliona dinara, a grade ga preduzeće „Graditelj“ iz Novog Sada i „Finet“ iz Pančeva. Prema rečima direktora JKP „Vodovod i kanalizacija“ Aleksandra Radulovića Potamiški će predstavljati drugi veliki kolektor u gradu i služiće kao alternativa postojećem.

Radovi na ovoj fazi izgradnje Potamiškog kolektora počeli su u septembru prošle godine, a finansiraju se sredstvima Grada i Pokrajine.

Ovo je najveća investicija radova „Vodovoda i kanalizacije“ u prethodnoj i ovoj godini, a planirane su i nove investicije u 2019.

Vrednost radova druge faze je 180 miliona dinara, polovinu sredstava obezbedio je Grad Pančevo, druga polovina obezbeđena je iz budžeta AP Vojvodine.

Related posts

Studenti i postdiplomci iz centralne Srbije u poseti Kosovu i Metohiji

Mica Milakov

Vučić o saradnji Eriksona i Telekoma

Zorana Stekovic

Apel dobrovoljnim davaocima krvi

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija