1. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

SNS Vršac : Najoštrije osuđujemo vandalske činove usmerene ka destabilizaciji države

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vršcu pruža snažnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi protiv nasilja i očuvanju demokratskih tekovina Srbije.

Najoštrije osuđujemo vandalske činove pojedinih interesnih grupacija usmerene ka destabilizaciji države i linču neistomišljenika.

Uskraćene za podršku naroda, razularene horde pod dirigentskom palicom tajkuna Dragana Đilasa i Vuka Jeremića, kao i njihovog dežurnog potrčka, neofašističkog lidera Boška Obradovića, pretnjama linču predsedniku Vučiću, upadom u zgradu RTS-a, divljačkim pohodom na novinare i nasiljem nad pripadnicima MUP-a pokušavaju da izazovu haos i nasilničko prekrajanje izborne volje građana ne bi li se vratili na vlast i nastavili svoje pljačkaške pohode.

Podsećamo, sve ovo se dešava isplanirano, u veoma teškom trenutku za Srbiju kada predsednik Aleksandar Vučić vodi presudnu bitku za Kosovo i Metohiju ispravljajući pogubnu politiku prethodnih vlasti, a sve u cilju osiguravanja trajnog mira u regionu i sigurnog života svakog pripadnika Srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.

Related posts

Otkazana manifestacija „Preobraženski dani“

Nikoleta Dragaš

Sto meštana Mladosti na preventivnom pregledu

Nikoleta Dragaš

Kačarevačko jezero – raj !

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija