27. maja 2019.
Radio televizija Pančevo
Politika

„ComNet“ : Nema više reči koja je dovoljna da se osudi ovako gnusno ponašanje ljudi

Nije prošlo ni punih 24 sata od poslednjeg napada huligana i poslednjeg saopštenja Udruženja elektronskih medija „ComNet“ u kom osuđujemo napad na medijsku kuću RTV „Kraljevo“, a nasilnici su već stigli da nastave sa svojim skandalozno bahatim izlivima.

Sada su maskirani huligani napali zgradu našeg državnog, javnog medijskog servisa Radio televiziju Srbije, polomili vrata, kamenovali policiju… Taj soj ljudi ovim postupkom nisu za metu imali samo naše kolege novinare već i organe reda i državu i svakog pojedinca u njoj. Više ne postoji ta reč osude koja je dovoljna da se ovakvo gnusno, besmisleno i devijantno ponašanje osudi.

Udruženje elektronskih medija „ComNet“ će da podvučenim slovima najoštrije osudi i da zahteva pravdu od države i institucija, kao i reakcije svih novinarskih udruženja da nas zaštite, jer smo mi uređena, slobodna država u kojoj nema mesta za nasilje, mučenje i zastrašivanje novinara koji rade svoj posao i tome se mora stati na kraj.

Related posts

Ministarstvo kulture i informisanja protiv „vulgarnih reakcija“ na izveštavanje Barbare Životić

Mica Milakov

Vučić posle 10 god. na Studiju B: Protesti su politički, ali imaju pravo da protestuju

Nikoleta Dragaš

(FOTO)Predsednik Vučić pred 4000 građana Velike Plane: „Svi ste svedoci da ide na bolje“

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija