6. decembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Divljaštvo na protestu : Boškovi i Đilasovi huligani upali u RTS, i lomili sve pred sobom!

Grupa demonstranata predvođena Boškom Obradovićem i Draganom Đilasom upala je u zgradu RTS tokom protesta opozicije u Beogradu!

Boško Obradović, lider Dveri, sve vreme pozivao je građane da uđu u zgradu RTS, verovatno inspirisan današnjim događajima iz Tirane, kada su Albanci napravili haos i krenuli da uđu u zgradu Raminog kabineta nasilno, pa je policija morala da reaguje i spreči haos u državi!

Lideri opozicije, predvođeni tajkunom Draganom Đilasem, sve vreme pozivaju na nerede, pa ni ne čudi što se večeras dogodio ovaj upad u zgradu RTS.

Na svu sreću, policija je brzo reagovala, pa je krenula da spreči veći haos. 

Obradović, Đilas i maskirani napadači razbili su čak i vrata na ulazu, pa je prava sreća što neko od radnika, koji su obavljali svoj posao, nije teže povređen.

Izgleda da je upravo ovo način na koji oni zamišljaju demokratiju. 

U zgradi su i pripadnici Pokreta ujedinjenih fantoma, koji nose fantomke, i kao da čekaju da naprave haos, javlja izvor sa lica mesta opisujući situaciju vrlo napetom!

Maskirani „fantomi“ su inače zdušno uz Dragana Đilasa, pa ne čudi što su tu da podrže haos koji je napravljen u zgradi državne televizije.

Blokada RTS bila je deo plana večerašnjeg protesta opozicije okupljene oko Dragana Đilasa, koja već nedeljama se traži ostavka generalnog direktora Dragana Bujoševića, ali i urednika informativnog programa Nenada Lj. Stefanovića.

Related posts

Vulin: Verujem da Putin i Šojgu nisu znali za aferu

Zorana Stekovic

Ambasada Rumunije proslavila Dan državnosti

Jasmina Petkovic

Marš na Drinu se i večeras orio Srbijom! Narod poslao jasnu poruku opoziciji

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija