1. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Preventivni pregledi u JKP „Vodovod i kanalizacija“

Preventivni pregledi veoma su značajni jer nam omogućavaju  da  proverimo svoje zdravstveno stanje i ukoliko ima povećanih vrednosti šećera u krvi, masnoća  praćene povišenim pritiskom i gojanošću što spada u veliki rizik za nastana mnogih hroničnih bolesti i mozemo na vreme da reagujemo i sprečimo da do razvoja bolesti dođe. Bez zakazivanja i odlaska kod lekara najlakši je način da proverimo svoje zdravlje , zato

Preventivni centar Doma zdravlja organizuje akcije po radnim organizacijama , svoje zdravlje proverali su radnici  JKP-a „Vodovod i Kanalizacija“.

„Odziv je više nego dobar, uradili smo zaposlenima merenje krvnog pritiska i osnovne laboratorijske analize , i saveti oko zdravih stilova života. Sledeća akcija Preventivnog centra MZ Centar u subotu i zajedno sa kolegama iz bolnice organizovaćemo i ultrazvučne preglede štitaste žlezde“ izjavio je dr Stojan Višekruna direktor Doma zdravlja.

„Kao korisnik preventivnih pregleda mogu da pohvalim ovu akciju Preventivnog centra Doma zdravlja , jer  radnici Vodovoda su starija populacija i ovakvi pregledi im na vreme ukazuju na promene u organizmu i posledice koje se mogu javiti“ dodao je direktor Vodovoda Aleksandar Radulović.

Preventivni centar u subotu 16. marta organizujmu akciju preventivnih pregleda u MZ Centar planirani su i ultrazvučni pregeldi štitne žlezde. Dovoljno je da se ponese zdravstvena knjižica ili neki lični dokument.

Related posts

Hladno oružje – jedna od najvrednijih i najinteresantnijih zbirki vršačkog Gradskog muzeja

Nikoleta Dragaš

RK Dinamo slavio u Novom Pazaru. Pančevci i dalje prvi na tabeli

Mica Milakov

Đurić: Sloga je zavet za opstanak Srba

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija