20. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

(FOTO)Predsednik Vučić obilazi Podunavski okrug, stigao u Veliku Planu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić jutros je u Velikoj Plani započeo obilazak Podunavskog okruga posetom tekstilnoj kompaniji „Makaron moda“.

Vučić je u pratnji vlasnika kompanije „Makaron moda“ Safeta Seglama i predsednika opštine Igora Matkovića obišao pogon turske kompanije koji je otvoren početkom jula 2017. godine i u koji je do sada uloženo blizu tri miliona evra.

Seglam je kupio nekadašnju konfekciju „Perkon“ sa 6.600 kvadratnih metara prostora i otvorio kompaniju koja trenutno zapošljava 124 radnika, a prema najavama plan je da ima 400 zaposlenih.

Nakon posete fabrici „Makaron moda“ predsednik Vučić će obići i rekonstruisanu zgradu gradske biblioteke „Radoje Domanović“.

Potom sledi obilazak Smederevske Palanke, gde će posetiti pogon fabrike „Goša FOM“ – fabrika opreme i mašina, kao i rekonstruisanu zgradu Narodnog muzeja. U Azanji, predsednik Srbije će obići štandove poljoprivrednih proizvoda sa tog područja, a u Selevcu preduzeće „Mikros Union d.o.o. Beograd“.

U Smederevu će Vučić prvo obići radove na rekonstrukciji zgrade Gimnazije „Smederevo“, a za tim će se na Trgu Republike obratiti građanima. Kampanja „Budućnost Srbije“ počela je 7. februara, a cilj predsednika Vučića je da građanima predstavi šta je do sada urađeno i šta su budući planovi, ali da čuje sugestije i primedbe građana.

Related posts

U Prištini ukinute „mere reciprociteta“ prema centralnoj Srbiji; Vučić: Dobra odluka Prištine

Nikoleta Dragaš

Vučić danas i sutra u poseti Budimpešti

Zorana Stekovic

„Dani ćirilice“ u Bavaništu

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija