26. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije

U Gerontološkom proslavili osmi mart

Povodom 8 marta Međunarodnog dana žena u  Domu za stara lica i ove godine organizovana је prigodna  proslava. Stanari Gerontološkog sa zaposlenima su mesec dana pripremali kulturno -umetnički  program i pravili poklone .

Iskrena radost  i sreća  videla se na licima stanara Gerontološkog centra, jer su svojim radom,zajedno sa sa svojim prijateljima sa kojima žive u domu i uz veliki napor zaposlenih uspeli da organizuju priredu povodom Dana žena. Posebno su bili srećni, jer su i ove godine učenici Tehničke škole škole došli da im naprave frizure.

– Jedanaestu godinu za redom u Gerontološkom se obeležava Međunarodni dan žena. Tim povodom organizovana je revija frizura. Učenici Tehinčke škole „23 Maj“, frizerskog smera za naše bake pripremili su poklon frizure. Mi smo priredili program gde su im  kolege uručili prikladne poklone koje su im sami napravili. Ceo program pripremila je Folklorna sekcija Gerontološkog – rekla je Tanja Lukić, direktorka ove ustanove.

– Puno mi znači današnji dan, nije važno koje dete pravi frizuru ja sam zadovoljna – rekla je Relja Katica.

-Mi smo ovde svašta pravili, njoj ću prvo pokloniti čestitku. Mi smo se upoznali u domu i prijatelji smo, svako jutro pijemo kafu zajedno i za sad nam ide dobro.Ovaj dan je drugačiji , svi sve radimo zajedno i lepo nam je i veselo – rekli su Radmila Tijanić i Marković Aca.

U okviru  osmomartovske proslave u Domu za stara lica žiri je birao najlepšu frizuru, dok su se članovi folklorne sekcije pobrinuli  za dobro raspoloženje praćeno harmonikom .

Related posts

392 NOVA SLUČAJA KORONE U SRBIJI, 10 OSOBA PREMINULO!

Mica Milakov

Zlatni Simeunović u ful kontaktu

Jasmina Petkovic

Er Srbiji isporučena dva aviona Erbas A319

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija