28. februara 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije

„Fleka“ je rešenje za probleme sa odećom

Uflekali ste odeću ili vam je izbledela, rešenje nudi hemijsko čišćenje „Fleka“. Osim standardnih usluga, ovde vam mogu i ponuditi neke manje krojačke usluge, ali i rešiti problem sa čizmicama od prevrnute kože, koje su izbledele i neophodno im je održavanje.

Hemijsko čišćenje „Fleka“ rešava sve probleme koje imate sa odećom, ali i one sa obućom. Ukoliko je problem uflekana odeća ili je potrebno samo  osvežiti je tu je „Fleka“. Međutim, ovo su samo neke od usluga koje oni u svom širokom asortimanu nude.

Osim klasičnih usluga, „Fleka“ nudi i one na koje naši sugrađani nisu navikli da postoje u radnji koja se bavi hemijskim čišćenjem. Stevan Pantelić, vlasnik, je objasnio koje su to usluge za koje su u poslednjih nekoliko godina bogatiji. Osim naših sugrađana, pomoć u „Fleki“ često potraže mnogi lanci koji proizvode odeću.

Krojačke usluge i prepravljanje odeće takođe možete potražiti  u ovoj radnji. „Fleka“ ide u korak s vremenom, pa tako sve što imaju u ponudi može da se zaprati na društvenim mrežama, instagramu i fejsbuku. Tu često možete i videti akcije koje su aktuelne, a koje oni nude.

Related posts

Kamp za talentovane učenike „Mihajlo Pupin“ 9. put u Idvoru

Luka Tešanović

Huligani Vuka Jeremića uništavaju javnu imovinu

Mica Milakov

„Rezanci zabava“ okupila vojvođanske vezilje u „Đetvanu“

Luka Tešanović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija