29. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika

SNS : Trifunović priznao da Srbija na KiM ne treba da dobije ništa

SAOPŠTENjE ZA JAVNOST/ 05.03.2019.

Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke

 

Politika Đilasa, Jeremića, Obradovića i Trifunovića prema Kosovu i Metohiji odlično je definisana u Trifunovićevom intervjuu hrvatskim medijima i ona glasi – Srbija na KiM ne treba da dobije ništa.

Upravo tu politiku, da Srbija na KiM ne dobije ništa, vodili su dok su bili na vlasti i u sprovođenju te politike postavljali su granicu između Srba i Srba na Jarinju i Brnjaku, suluda pitanja Međunarodnom sudu pravde, moljakali su strance da ih „oslobode“ tereta KiM i izmeštali pitanje Kosova iz UN, gde Srbija ima saveznike.

Politika Aleksandra Vučića je dijametralno suprotna toj politici i zato se svakodnevno nadljudskim naporima bori da popravi svu štetu koju su Đilas, Jeremić, Obradović i ostali napravili dok su bili na vlasti, i izbori se da Srbija na KiM ne ostane bez ičega.
Upravo zbog toga Đilas, Jeremić, Obradović i Trifunović iz petnih žila pokušavaju da sapletu Aleksandra Vučića u borbi koju vodi, smatrajući da bi poraz Srbije bio i Vučićev poraz, a njihova pobeda.

Ipak, činjenica da se Dragan Đilas danas na KiM proveo kao bos po trnju pokazuje da narod na KiM odlično prepoznaje ko se bori za njegove interese i za Srbiju, a ko koristi i zloupotrebljava pitanje KiM da bi se ponovo dočepao vlasti i svojim firmama upumpao još 500 miliona evra narodnih para, navodi se u saopštenju SNS-a.

Related posts

PREDSEDNIK VUČIĆ U EMISIJI HIT TVIT: Šta je to moj brat Andrej uradio, DA LI JE UZEO 500 MILIONA KAO ĐILAS!? SVE ŠTO KAŽU ONI LAŽU!

Mica Milakov

„BUDUĆNOST SRBIJE“ : U ČETVRTAK VUČIĆ U BOJNIKU, LEBANU, MEDVEĐI I SIJARINSKOJ BANJI

Zorana Stekovic

Antidot: Napadi na Telekom Srbija štite interese konkurentske kompanije SBB

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija