1. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilazi Sremski okrug 8. marta

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u petak, 8. marta, nastavlja kampanju „Budućnost Srbije“ posetom Sremskom okrugu. Kampanja je počela 7. februara posetom Pčinjskom okrugu, a zatim je predsednik Vučić obišao i Južnobanatski, Mačvanski, Raški i Jablanički okrug.

Budućnost Srbije su fabrike i nova radna mesta, nove škole i vrtići. Bolnice i domovi zdravlja, stanovi i ustanove kulture, novi putevi i mostovi, nove investucije i ekonomski napredak. To je budućnost za koju se bori predsednik Srbije Aleksandar Vučić – navodi se u spotu.

U kampanji „Budućnost Srbije“, predsednik predstavlja građanima rezultate koji su postignuti u svim delovima naše zemlje u prethodnih sedam godina i planove za dalji razvoj.

Mnogo toga dobrog je uradeno, i mnogo toga još može da se uradi, zato predsednik Aleksandar Vučić želi da čuje i vas, građane Sremskog okruga. Dođite na centralni skup u Sremskoj Mitrovici u petak 8. marta u 17 sati da razgovarate sa predsednikom Srbije – poručuje se u spotu.

Related posts

Zelenović pao ispod 20 odsto podrške Šapčana! Ne pomažu više ni prevare sa fantomskim udruženjima, grupama građana …

Nikoleta Dragaš

Malović: Pristalice Đilasovog, Obradovićevog i Jeremićevog saveza priželjkuju smrt i silovanje Vučićeve dece

Zorana Stekovic

Vučić o Haradinaju: Iz dana u dan ponavlja samo neistine

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija