29. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Predsednik Vučić 9. marta u Smederevu tačno u podne

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u okviru kampanje „Budućnost Srbije“, 9. marta tokom posete Podunavskom okrugu, obratiće se građanima u 12 časova na centralnom gradskom trgu u Smederevu.

Tom prilikom, u Smederevu, Velikoj Plani i Smederevskoj Palanci obići će velike investicije koje je finansirala Država i razgovaraće sa investitorima i građanima o bitnim životnim temama.

Kampanju „Budućnost Srbije“ predsednik Vučić je započeo 7. februara. Najavljujući kampanju, on je izjavio da će obići svih 29 okruga u Srbiji kako bi građanima predstavio postignute rezultate i dalje planove, kao i da čuje njihove primedbe.

– Naš slogan je „Budućnost Srbije“. Smatramo da smo promenili izgled zemlje. Stvari nisu idealne, nikada neće ni biti, ali smo mnogo toga dobro učinili, a možemo i hoćemo još napornije da radimo, rekao je Vučić.

On očekuje da obiđe više od 100 opština, da čuje primedbe ljudi, šta ih tišti, kao i da im se pokaže „koliko smo škola, vrtića, bolnica otvorili ili obnovili, a u kakvom su katrastrofalnom stanju bili“.

Related posts

PANČEVO SE ODJAVILO: Šetnja jenjava, nema podrške građana

Mica Milakov

Predsednik Vučić: Čuvaćemo veze sa prijateljskim zemljama poput Tadžikistana

Katarina Popović

Jedno lice poginulo na Novoseljanskom putu

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija