7. aprila 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo

Za probleme sa isflekanom odećom rešenje nudi „Fleka“

 

Stevan Pantelić, vlasnik hemijskog čišćenja „Fleka“ počeo je posao sa iznajmljenim lokalom na Margiti, a danas ima pet. Jedan u Beogradu, Borči, Vršcu i dva u Pančevu. Počeo je sa dvoje zaposlenih, a sada ih je dvanaestoro.

Koliko neobično može biti da jedan muškarac počne posao sa hemijskim čišćenjem, dokaz je naš saogovornik i vlasnik, sada već svima dobro poznate ,“Fleke“. On kaže da je u svetu to uobičajna praksa i nekako je logično da se jači pol bavi ovim poslom. Često je  neophodno podići stvari koje su teške i do nekoliko kilograma, objašnja Stevan Pantelić, vlasnik. Posao je pokrenuo 2011., a na početku on i tetka su bili jedini zaposleni.  To je bio mali lokal, iznajmljen i nalazio se na Margiti.

Ideja za ovu vrstu posla se sama nametnula. Pantelić je u šali ispričao kako je to počelo.

U želji da mušterijama pruži najbolje usluge  u lokalu su neke od najsavremenijih mašina.

Da bi posao napredovao morate da se usavršavate savet je ovog preduzetnika. On konstantno ide na obuke i seminare i prati dešavanja kako kod nas tako i u svetu. Osim dve „Fleke“ u Pančevu, jedne u Beogradu otvorena je i po jedna u Borči i Vršcu. Namera vlasnika je da se prošire gde god je to moguće u Srbiji. Ukupno je zaposleno 12 radnika, a matična radnja je u Moše Pijade 57 u Pančevu.

 

 

Related posts

U Srbiji nema zaraženih koronavirusom

Zorana Stekovic

Radi zatvoreni gradski bazen

Nikoleta Dragaš

Martovska penzija biće isplaćena odjednom uz pomoć od 4.000 dinara

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija