26. avgusta 2019.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Vesti

Učesnici protesta „1 od 5 miliona“ ostavili venac i zapalili sveće ispred RTV Pančevo: Zaposleni zabrinuti za sebe i svoje porodice

Na protestu „1 od 5 miliona“ u Pančevu početkom februara, učesnici protesta ostavili su venac i zapalili sveće ispred RTV Pančevo.

– TV Pančevo je u proteklih par godina konstantno bila napadana od strane opozicije u Pančevu, a sa protestima se cela stvar intenzivirala. Ovi napadi su usledili zbog toga što RTV Pančevo otkriva afere bivše vlasti i pravosuđa u Pančevu. Niko od novinarskih udruženja nije reagovao. Oni su time nacrtali metu svakome ko radi na TV Pančevo i jasno su zauzeli stranu. Meni lično prete već jedan izvesni period. Ja imam dvoje mlade dece ovde. Zabrinut sam za njihovu bezbednost, a za sebe i svoje porodice zabrinuti su i ostali zaposleni u TV Pančevo, a ovo je mali grad, svi se znamo – kaže Milakov.

Milakov kaže da oni koji pišu istinu, odmah ih nazivaju prorežimskim medijima, a da oni posluju  po zakonu i svim propisima ove države, već dugi niz godina.

izvor : srbijadanas.com

 

Related posts

Pokušao da zapali kuću u Starčevu

Nikola Toadjer

Miroslav i Marko Mišković proglašeni krivim za utaju poreza

Mica Milakov

Dodatak za nezaposlene majke za treće ili četvrto dete

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija