14. novembra 2019.
Radio televizija Pančevo
Politika

Saopštenje za javnost SNS-a

Nakon što su juče ušli u vladu Ramuša Haradinaja, Đilasov, Jeremićev i Obradovićev savez bi na svoju stranu da pridobije i Hašima Tačija, pa ga podržavaju i veruju u svaku reč koju izgovara, budući da im je on glavni izvor za sve informacije.

Ne moraju oni da brinu o integritetu Srbije, ni o bilo čemu drugom, jer su ga uništili i urušili u prethodnom periodu postavljanjem granice na Jarinju i Brnjaku, postavljanjem suludog pitanja pred Međunarodnim sudom pravde i moljakanjem raznih stranih zvaničnika da ih „napokon oslobode tereta Kosova“.

Dakle, kada su imali priliku da brinu o Srbiji i njenom integritetu, oni su brinuli o sebi i integritetu svojih poslovnih kombinacija i miliona evra narodnih para koje su prethodno trpali u džepove i baš zato danas među Srbima na Kosovu i Metohiji ne mogu da nađu nikoga ko ih podržava, pa im je jedino preostalo da se potrude da dobiju podršku Haradinaja i Tačija.

Related posts

PREDSEDNIK VUČIĆ O RAZGOVORU SA KANCELARKOM MERKEL: Neki pričaju o tom sastanku, a nisu bili ni BLIZU NAS!

Luka Tešanović

Vučić: Mogući izbori, uskoro odluka

Luka Tešanović

Vučić sa ambasadorom Katara

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija