30. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika

Saopštenje za javnost SNS-a

Nakon što su juče ušli u vladu Ramuša Haradinaja, Đilasov, Jeremićev i Obradovićev savez bi na svoju stranu da pridobije i Hašima Tačija, pa ga podržavaju i veruju u svaku reč koju izgovara, budući da im je on glavni izvor za sve informacije.

Ne moraju oni da brinu o integritetu Srbije, ni o bilo čemu drugom, jer su ga uništili i urušili u prethodnom periodu postavljanjem granice na Jarinju i Brnjaku, postavljanjem suludog pitanja pred Međunarodnim sudom pravde i moljakanjem raznih stranih zvaničnika da ih „napokon oslobode tereta Kosova“.

Dakle, kada su imali priliku da brinu o Srbiji i njenom integritetu, oni su brinuli o sebi i integritetu svojih poslovnih kombinacija i miliona evra narodnih para koje su prethodno trpali u džepove i baš zato danas među Srbima na Kosovu i Metohiji ne mogu da nađu nikoga ko ih podržava, pa im je jedino preostalo da se potrude da dobiju podršku Haradinaja i Tačija.

Related posts

Nikola Selaković posetio Gradski odbor SNS-a

Jelena Belić

Ministar Vulin: Pravedne kazne za šiptarske ratne zločine mogu da učine da se istorija ne ponovi

Katarina Popović

Predsednik Vučić podseća da je 2019. obećao srpsku fabriku u Drvaru

Luka Tešanović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija