31. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Politika Srbija Vesti

Predsednik Vučić ipak 9. marta u Podunavskom okrugu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u okviru kampanje „Budućnost Srbije“, pomerio je posetu Podunavskom okrugu na 9. mart. Obraćanje građanima planirano je za 17 časova na centralnom gradsko trgu u Smederevu.

Tom prilikom, u Smederevu, Velikoj Plani i Smederevskoj Palanci obići će velike investicije koje je finansirala Država i razgovaraće sa investitorima i građanima o bitnim životnim temama.

Organizaciju u Smederevu preuzeo je Gradski odbor Srpske napredne stranke, a gradonačelnica Jasna Avramović ostaje na marginama lokalne političke scene.

Kampanju „Budućnost Srbije“ predsednik Vučić je započeo 7. februara. Najavljujući kampanju, on je izjavio da će obići svih 29 okruga u Srbiji kako bi građanima predstavio postignute rezultate i dalje planove, kao i da čuje njihove primedbe.

– Naš slogan je „Budućnost Srbije“. Smatramo da smo promenili izgled zemlje. Stvari nisu idealne, nikada neće ni biti, ali smo mnogo toga dobro učinili, a možemo i hoćemo još napornije da radimo, rekao je Vučić.

On očekuje da obiđe više od 100 opština, da čuje primedbe ljudi, šta ih tišti, kao i da im se pokaže „koliko smo škola, vrtića, bolnica otvorili ili obnovili, a u kakvom su katrastrofalnom stanju bili“.

Related posts

Položeni venci na spomenik palim vojnicima Crvene armije

Nikola Miloševski

Servisne informacije za 28. januar

Jasmina Petkovic

U Pančevu više nema 260 tona opasnog otpada

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija