19. januara 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Novi ginekolog u Doma zdravlja, uskoro i novi pedijatar!

Posle povratka sa specijalizacije, pre dve nedelje, počeo je da radi još jedan pedijatar u Službi za zdravstvenu zaštitu dece Doma zdravlja. Ovo pojačanje smanjće gužve i omogućiće da se brže i lakše dolazi na pregled kod izabranog pedijatra.

Problem sa nedostatkom ginekologa i pedijatara u Domu zdravlja polako se rešava. Pre dve nedelje stiglo je pojačanje Predškolskom dispanzeru kada je počeo da radi lekar specijalista, što bi trebalo da smanji guzve u Predškoslom dispanzeru. Na Ginekologiji Doma zdravlja i dalje nedostaju lekari specijalsiti, ali kao pojačanje svojim kolegama u Dispanzeru za zdravstvenu zaštitu žena redovne smene odrađuje i direktor Doma zdravlja doktor Stojan Višekruna, kako bi pacijentkinje što brže stizale na red i manje čekale.

Deficit pedijatara trebalo bi da bude dodatno smanjen dolaskom još jednog lekara, ali ne treba zaboraviti da je nekoliko godina potrebno da lekar završi specijalizaciju i osposobi se za rad.

Related posts

Predsednik Srbije dobio na poklon pušku kralja Milana Obrenovića

Mica Milakov

RASPAD PROTESTA SAVEZA ZA SRBIJU! Đilasovci se načisto osuli

Nikoleta Dragaš

Pola veka Karate kluba „Radnički“ Kovin

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija