31. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

„Južnobanatski heroji“: U čast stradalim policajcima na KiM

U Pančevu je održan sedmi Memorijalni turnir u malom fudbalu „Južnobanatski heroji“, koji se organizuje u čast tragično nastadaliM policajcima koji su branili srpski narod na Kosovu i Metohiji. Turnir oganizuje Sindikat srpske policije, Regionalni centar Pančevo, a na ovogodišnjem turniru okupilo se više od 500 takmičara.

Ekipe iz Pančeva, Beograda, Novog Sada, Užica, Prijepolja, Čačka, Klise, Šapca, Aranđelovca, Petrovca na Mlavi, Žablja i Kraljeva  takmičile su se u malom fudbalu na sedmom Memorijalnom turniru „Južnobanatski heroji“. Turnir je otvorio Saša Pavlov, gradonačlnik Pančeva, istakavši da Grad ima dobru saradnju sa policijiom.

Nebojša Ristić, predsednik Regionalnog centra Pančevo, Sindikata srpske policije, na otvaranju turnira je rekao da turnir služi kao podsećanje na sve policajce koji su poginuli braneći svoju zemlju i svoj narod.

Turnir je održan u Hali sportova na Strelištu i u hali u Banatskom Novom Selu, a njemu su prisustvovali, pored zvaničnika i Policije, i porodice poginulih policajaca.

Related posts

NIS spremno dočekao zimu sa poboljšanim niskotemperaturnim dizelom

Zorana Stekovic

Deo Pančeva bez grejanja

Mica Milakov

Kvalitetnija i raznovrsnija ishrana na Vojnoj akademiji

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija