27. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Vesti

U Kovinu umesto Kovinaca sajam beogradskih automobila

Ako neko zna da objasni zašto je danas toliko automobila došlo iz Beograda u Kovin i zašto su se svi ti Beograđani odlučili da izađu i prošetaju po trgu, noseći nekakvu išaranu zavesu, niko u Kovinu nezna da objasni.

Kažu, navikli su na likove koje ne znaju, ali u ovolikom broju ih je na ulicama bilo samo ranije, u vreme „žutih“, kada je ludnica kuburila sa lekovima. Šta je tu „elitu“ nagnalo da baš danas, u subotnje predvečerje, prošetaju Kovinom?

Neki kažu da su mislili da će turneja cirkuskog klovna SerGeja Truffauta ponovo, kao i prošle nedelje, zalutati u Kovin. Međutim, izneverio je beogradske fanove. Na putu od Bele Crkve ka Smederevskoj Palanci, zaustavio se samo malo, da se „popravi“. Napor je dva debakla u jednom danu, posle teške noći. U Specijalnoj kovinskoj bolnici kažu da nije svraćao, ali i da su čuli da ih je prošle nedelje tražio duže od sat vremena, sa brojnim prijateljima.

Izgleda da su ovi danas mislili da je opet zalutao, pa su ga neuspešno dozivali i sa megafonom, komentarišući „rizle ga pojele“.

Kovinci im nisu prilazili. Niko. Kažu, videli su neke i sa medicinskim maskama, „tegle neki čaršav“, pa se zabrinuše da im Beograđani nisu u ovo divno mesto dovukli neki grip, svinjsku kugu, ili šta već. Nikad se ne zna sa tim što naprave špic pa se „tuku u ruku“.

Related posts

Akcija Lagune „3 za 999“ do 31. avgusta

Nikola Miloševski

Važno odabrati pravu kremu za svoje lice

Zorana Stekovic

Prihodi u gradskoj kasi ATP-u, „Zelenilu“ i „Mladosti“

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija