9. avgusta 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Renovirana ambulanta „Novi svet“

Renoviranje Zdravstvene stanice „Novi svet“ praktično je završeno ostalo je da se prebace kompjuteri i uspostavi internet veza za funkcionisanje IZISA. Tokom sledeće nedelje planirano je da se obavi preseljenje i da ambulanta ponovo bude otvorena za  pacijente.

Pre tri meseca započeta je rekonstrukcija ambulante „Novi svet“ uz pomoć novca koji je obezbedila Gradska uprava. Ambulanta je okrečena i zamenjena je elektroinstalacija koja nije rekonstruisana od otvaranje ambulante. Zbog toga su pacijenti iz ove ambulante tokom renoviranja privremeno su lečeni u prostorijama Stare železničke ambulante. Radovi su završeni i uskoro će lekari i medicinsko osoblje početi da rade u renoviranoj ambulanti.

Direktor Doma zdravlja Stojan Višekruna najavio je da će i ostale ambulante u Pančevu i naseljenim mestima u zavisnosti od novca biti jedna po jedna renovirana, kako bi pacijenti dok čekaju na pregled boravili u pristjnim i bezbednim uslovima.

Related posts

NAJNOVIJI PRESEK STANJA: Preminulo devet osoba, obolelo još 411

Nikoleta Dragaš

Opovo: Paketi pomoći za 1088 penzionera

Nikoleta Dragaš

Pančevačka bolnica uskoro izlazi iz COVID sistema

Nikola Miloševski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija