30. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

KAMPANJA „BUDUĆNOST SRBIJE“ : PREDSEDNIK SLUŠA GLAS GRAĐANA RAŠKOG OKRUGA !

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u okviru kampanje „Budućnost Srbije“, posetiće u petak Raški okrug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić promovisao je nastavak kampanje „Budućnost Srbije“ novim spotom. Nakon posete Južnobanatskom, Pčinjskom i Mačvanskom okrugu, predsednik nastavlja kampanju posetom Raškom okrugu.

„Budućnost Srbije su fabrike i nova radna mesta, nove škole i vrtići. Bolnice i domovi zdravlja, stanovi i ustanove kulture, novi putevi i mostovi, nove investucije i ekonomski napredak.

To je budućnost za koju se bori predsednik Srbije Aleksandar Vučić. U kampanji „Budućnost Srbije“, predsednik predstavlja građanima rezultate koji su postignuti u svim delovima naše zemlje u prethodnih sedam godina i planove za dalji razvoj.

Mnogo toga dobrog je urađeno, i mnogo toga još može da se uradi, zato predsednik Aleksandar Vučić želi da čuje i vas, građane Raškog okruga“, navodi se u spotu.

Pogledajte šta mu je najvažnije tokom kampanje u kojoj će promovisati infrastrukturne projekte, ekonomske rezultate, putnu infrastrukturu, strane investicije…

Vučić će u narednih mesec dana obići svih 29 okruga i građanima podnositi izveštaje šta je sve u proteklim godinama urađeno.

Predsednik Vučić želi da na ovaj način položi račune građanima, ali i da se na terenu uveri šta je sve, kako i koliko u Srbiji urađeno u od 2012. godine do danas.

Related posts

Čarobni svet slikarstva mladog Uroša Predića

Katarina Popović

U Muzeju otvorena izložba o Jovanu Erdeljanoviću

Katarina Popović

Predsednik Vučić u emisiji „Hit Tvit“: Za deset dana otvaramo deonicu puta Obrenovac – Surčin

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija