20. septembra 2019.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Nove mašine za bolju praksu u poljoprivrednoj školi

Poljoprivredna škola „Josif Pančić“ dobila prošle godine oko pola miliona dinara za nabavku opreme u okviru Konkursu Grada za „Unapređenje konkurentnosti srednjih škola, putem poboljšanja uslova za izvođenje praktične nastave“. Uz već kupljene mašine i ove nove omogućiće se učenicima ove škole da lakše savladaju praktičnu nastavu.

Poljoprivredna škola kupila je u okviru konkrusa Grada Pančeva za prošlu godinu dve priključne mašine za motokultivator Maestral, kao i samohodno vozilo – Vozaček koje je montira na motokulitviator, objašnjava Goran Bimbašić, direktor škole. Za ovu namenu grad je izdvoji 498 hiljada dinara.

Ove mašine koristiće sva deca na praktičnoj nastavi na svim trogodišnjim i četvorogodišnjim smerovima u Poljoprivrednoj školi uz obuku, objašnjava Bimbašić. Poljoprivredna škola sprema nove projekte za gradski Konkurs koji se očekuje već u martu.

Related posts

Predsednik SNS i Srbije Aleksandar Vučić sutra u Lučanima

Mica Milakov

Biljana Jeftić i Milanče Radosavljević uveselili Omoljčane uz stare hitove

Katarina Popović

Ministarka Mihajlović sutra u Vršcu potpisuje ugovor vredan 5,9 miliona evra sa nemačkom KfW bankom

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija