21. februara 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Nove mašine za bolju praksu u poljoprivrednoj školi

Poljoprivredna škola „Josif Pančić“ dobila prošle godine oko pola miliona dinara za nabavku opreme u okviru Konkursu Grada za „Unapređenje konkurentnosti srednjih škola, putem poboljšanja uslova za izvođenje praktične nastave“. Uz već kupljene mašine i ove nove omogućiće se učenicima ove škole da lakše savladaju praktičnu nastavu.

Poljoprivredna škola kupila je u okviru konkrusa Grada Pančeva za prošlu godinu dve priključne mašine za motokultivator Maestral, kao i samohodno vozilo – Vozaček koje je montira na motokulitviator, objašnjava Goran Bimbašić, direktor škole. Za ovu namenu grad je izdvoji 498 hiljada dinara.

Ove mašine koristiće sva deca na praktičnoj nastavi na svim trogodišnjim i četvorogodišnjim smerovima u Poljoprivrednoj školi uz obuku, objašnjava Bimbašić. Poljoprivredna škola sprema nove projekte za gradski Konkurs koji se očekuje već u martu.

Related posts

SNS PANČEVO: Pavlov ostaje gradonačelnik do kraja mandata

Nikoleta Dragaš

Poslovanje NIS-a u 9 meseci 2018. godine

Nikola Toadjer

„Zelenilo“ prikuplja novac da Petra pobedi

Luka Tešanović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija