3. aprila 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Nove mašine za bolju praksu u poljoprivrednoj školi

Poljoprivredna škola „Josif Pančić“ dobila prošle godine oko pola miliona dinara za nabavku opreme u okviru Konkursu Grada za „Unapređenje konkurentnosti srednjih škola, putem poboljšanja uslova za izvođenje praktične nastave“. Uz već kupljene mašine i ove nove omogućiće se učenicima ove škole da lakše savladaju praktičnu nastavu.

Poljoprivredna škola kupila je u okviru konkrusa Grada Pančeva za prošlu godinu dve priključne mašine za motokultivator Maestral, kao i samohodno vozilo – Vozaček koje je montira na motokulitviator, objašnjava Goran Bimbašić, direktor škole. Za ovu namenu grad je izdvoji 498 hiljada dinara.

Ove mašine koristiće sva deca na praktičnoj nastavi na svim trogodišnjim i četvorogodišnjim smerovima u Poljoprivrednoj školi uz obuku, objašnjava Bimbašić. Poljoprivredna škola sprema nove projekte za gradski Konkurs koji se očekuje već u martu.

Related posts

Kako je Vučić obišao Srem – kao vozač bez obezbeđenja

Zorana Stekovic

Još 111 pozitivnih na korona virus, ukupno 1171, tri smrtna slučaja

Nikoleta Dragaš

UPRAVO NA TV PINK: „Progon“ – dokumentarni film o filmu „Vladalac“

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija