26. avgusta 2019.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Vesti

Advokat Nazarčić i „Danas“ potvrdili političku zloupotrebu Višeg suda u Pančevu

Vršački advokat Stevica Nazarčić, u naknadnoj pameti i želji za samoreklamiranjem, dao je izjavu dnevnim novinama „Danas“ da je predsednica Višeg suda u Pančevu donela presudu u korist penzionera. Time je dokazao naše tvrdnje da je pravosuđe u Južnom Banatu u kandžama bivše vlasti, advokata i korupcije i da Stanka Simonović zloupotrebljava funkciju.

Predsednica Višeg suda u Pančevu Stanka Simonović NEMA NIKAKVA PRAVA da učestvuje u postupcima. Odluke Višeg suda donosi veće sudija, a ne predsednica suda. Nazarčić je potvrdio da Stanka Simonović direktno utiče na odluke veća, što je apsolutno protivzakonito i isključivo u političkom i interesu pojedinih advokata, među kojima je i on.

Svedočenje Nazarčića poziv je za Ministarstvo pravde, Visoki savet sudstva, Apelacioni sud i nadležno tužilaštvo, da hitno reaguje i suspenduje predsednicu i sve sudije Višeg suda, jer zloupotrebljavaju ovaj državni organ, ne poštuju odluke Ustavnog suda i evidentno namerno uništavaju gradove i opštine u Južnobanatskom okrugu, a šteta se meri milionima evra.

Ono što politički subjektivni „Danas“ naziva „hajkom na predsednicu suda“, a nas „prorežimskim medijima“, još jedan je u nizu dokaza da smo na pravom putu, kada tvrdimo da je pravosuđe Južnog Banata leglo korupcije zavijeno u ćutanje o kriminalnim delima Demokratske stranke dok su bili vlast.

Related posts

Izložba „Oslobođenje Pančeva 1918.“ u Narodnom muzeju

Jasmina Petkovic

Incident u gračaničkoj školi

Luka Tešanović

Dve nagrade za najbolji pasulj „otišle“ u Glogonj

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija