6. jula 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Vesti

Fijasko protesta u Kovinu. Došlo dvadesetak meštana …

Protest u Kovinu doživeo je potpuni fijasko što potvrđuje da je na skup došlo jedva dvadesetak stanovnika ove Opštine. Samo nekoliko dana ranije Kovin je posetio predsednik Aleksandar Vučić gde ga je dočekalo više od 2500 građana. Inače da podsetimo da su opozicioni lideri lagali da Vučić uopšte nije bio u Kovinu.

Skup su organizovali neostvareni pojedinci iz Južnog Banata koje građani ne žele da slušaju u svojim matičnim gradovima pa obilaze Južni Banat. Čak su toliko nebitni da ne zavređuju da im se ime spomene.

Zvezda ove „propale pozorišne predstave“ u Kovinu bio je Sergej Trifunović, lider PSG. Brojni likovi sumnjive prošlosti iz Pančeva, Smedereva, Beograda, okupljeni oko Sergeja pravili su mu društvu večeras u Kovinu.

Sergeja i njegovu politiku krasi prostakluk,uglavnom prema ženama, isticanje faštičkih poruka , a oko sebe konstantno projektuje moralne devijacije, što mu nije prošlo u Kovinu, niti će bilo gde u Južnom Banatu.

 

Pre samo nekoliko dana bili smo svedoci veličanstvenog dočeka predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Južnom Banatu. Broj okupljenih građana koji su predsednika dočekali, u svim mestima koje je obišao, lideri tzv građanskih protesta mogu samo da sanjaju.

Related posts

Narodna bašta zatvorena

Nikola Miloševski

Vučić sutra sa predstavnicima „Azvirta“

Nikoleta Dragaš

Vučić: Makronova poseta novi impuls srpsko-francuskim odnosima

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija