22. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Jovanov (SNS) : Narod neće Đilasov lopovluk i fašizam, već fabrike, puteve i radna mesta

Fašisti u Srbiji nikada nisu i nikada neće dobiti podršku naroda, a Srpska napredna stranka će se suprotstaviti fašizmu Boška Obradovića i SNP Naši i svih onih koji sa njima sarađuju.

Ova Đilasova strašila danas su poslata da pokušaju da oskrnave dan kada se cela Srbija seća slavnih predaka i njihovih pobeda. Naravno da u tome nisu uspeli, ali su pokazali čitavoj Srbiji svoje pravo, nakazno, lice i svoju fašističku, nasilničku, ideologiju.

Upravo zato, danas, na Sretenje i Dan državnosti, ne sreću se samo, kako narod kaže, zima i leto, već su se i mračne aveti prošlosti srele sa Srbijom budućnosti.

Narod u Srbiji neće ni Đilasov lopovluk, ni nasilje njegovih fašističkih strašila. Narod u Srbiji želi fabrike, puteve, radna mesta, obnovljene škole i bolnice… Zato domaćinski i u velikom broju, širom Srbije dočekuje Aleksandra Vučića, jer zna da njegov rad i njegova politika vode Srbiju napred i u budućnost.

Related posts

Lazetić donirao opremu FK „Budućnost“ iz Brestovca, Grad uredio ogradu

Zorana Stekovic

Nove promene u skupštinskim klupama: SPS VIŠE NIJE PARLAMENTARNA STRANKA U OPŠTINI OPOVO

Zorana Stekovic

Budžet Pančeva šest milijardi

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija