4. avgusta 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vesti

PREDSEDNIK VUČIĆ DANAS U JUŽNOM BANATU !

Predsednik Aleksandar Vučić danas u okviru kampanje „Budućnost Srbije“ obilazi Južni Banat.

Svoju posetu kreće iz Opova gde će obići Zdravstvenu ambulantu Opovo. Nakon toga predsednik će obići deo izgrađenog puta Opovo – Debeljača. U Banatskom novom selu predsednik će obići poljoprivredno gazdinstva porodice Maksimović gde će i razgovorati sa poljoprivrednicima.

U Vršcu, predsednik Aleksandar Vučić obilazi  HITeam d.o.o. – IT kompanije, zatim postrojenje za preradu pijaće vode za grad Vršac i okolna naseljena mesta. U Vršcu će obići školski centar ,,Nikola Tesla“.

U kovinu, predsednik Aleksandar Vučić obilazi fabriku za proizvodnju i preradu pečuraka „Delta Danube“, zatim Ustanovu za sport – Kovin. Održaće i sastanak sa sportistima Južnobanatskog okruga.

Kada je u pitanju Pančevo, Vučić kreće iz fabrike aviona „Utva doo“. Potom obilazi završne radove u Opštoj bolnici i na kraju, u 17 časova obratiće se građanima Pančeva na platou ispred Gradske uprave. Pored njega govoriće predsednica Vlade Republike Srbije Ane Brnabić i predsednik Pokrajinske Vlade Igora Mirovića građanima.

Related posts

Udruženje penzionera Opštine Opovo: ORGANIZOVAN IZLET U ZRENJANIN I EČKU

Zorana Stekovic

Božićna čestitka protonamesnika Slađana Tubića

Nikola Toadjer

Preventivni pregled u JKP „Grejanje“

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija