20. jula 2019.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Vesti

Oko 2 hiljade građana dočekalo predsednika Vučića i u Kovinu

Predsednika su ispred fabrike pečuraka, dela indonežanske „Bawazir Group“, koja je u Kovinu otvoren 2016. godine, sačekali generalni direktor „Delta Danube“ Sunil Mamgain, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović i predsednica opštine Kovin Sanja Petrović i radnici. Posle obilaska fabrike i razgovora sa radnicima, predsednik se uputio u obilazak Ustanove za sport u Kovinu gde je imao sastanak sa sportistima iz Južnobanatskog okruga. Na toj lokaciji ga je sačekao veliki broj građana kojima se predsednik Aleksandar Vučić obratio :

 

„Hvala vam što ste došli u ovolikom broju, i da vas je 20 puta manje hvala vam što razumete i shvatate našu politiku. Pored ZF dovešćemo još investitora za Južni Banat . Izgradićemo put Pančevo – Vršac koji je bitan zbog rumunske granice i Temišvara, a vama građanima Kovina će posebno značiti – rekao je Vučić.

„Znate u kakvom smo ambisu bili 2012.godine i šta su nam ostavili. A sada u državnoj kasi imamo suficit, višak i nastavićemo da radimo još bolje. Svedoci ste da imamo dosta izazova kada je u pitanju Kosovo, ali mi za razliku od onih u čije vreme su Kosovo i Crna Gora proglasile nezavisnost, čuvamo i čuvaćemo naše ljude i teritoriju. Hoćemo da imate zemlju na koju ste ponosni i da vam poručim , nemojte da se sekirate kada vidite i čujete za neke proteste.. Bilo je troje ljudi koji su se nešto bunili, pa su mi i na kraju i oni aplaudirali… Ne brinite , politika vešala i mržnje nikada neće pobediti politiku rada i bolje budućnosti i zbog toga Kovin i Srbija biće još bolja mesta za život“ – poručio je predsednik Aleksandar Vučić, obraćajući se okupljenim građanima u Kovinu.

Related posts

Batinaši Vuka Jeremića fizički napali aktivistu SNS u Pančevu

Mica Milakov

Vučić: Postavili su tri uslova, žele da zatvore vrata dijalogu. Ako Albanci pošalju vojsku, Srbija će zaštititi svoj narod!

Nikoleta Dragaš

RTV potpisala protokole o saradnji sa lokalnim medijskim kućama

Luka Tešanović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija