6. avgusta 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

U Mašinskoj školi održana promocija konkursa za upis u vojne škole i Vojnu akademiju

Maturanti Mašinske škole Pančevo imali su priliku da  saznaju i dobiju detaljne informacije o upisu u Vojnu akademiju i Medicinski fakultet VMA. Od predavača i pitomaca sa Vojne akademije mogli su da čuju  kako izgleda školovanje i šta ih očekuje po završetku škole.

Ministarstvo odbrane raspisalo je konkurse za upis u Vojnu gimnaziju i Srednju stručnu vojnu školu, dok će za  svršene srednjoškolce koji žele da upišu  Vojnu akademiju ili Medicinski fakultet VMA konkursi biti raspisani 15. februara.

Školovanje je besplatno i po njegovom završetku dobija se posao, ističe major Milićević i poziva zainteresovane da upišu neko od ovih škola.

Detaljnije informacije mogu se pronaći na sajtu Ministarstva odbrane, Univerziteta odbrane, Vojne akademije i Vojne gimnazije. Svi zainteresovani dok traje konkurs mogu i svake subote posetiti neku od ovih škola i saznati sve oko upisa i školovanja.

Related posts

Njujork: Vučić sa Micotakisom, prvi susret sa novim grčkim premijerom

Luka Tešanović

Predsednik Vučić sa ambasadorima o dijalogu i regionu

Mica Milakov

Još 339 novih slučajeva, preminulo osam osoba

Nikola Miloševski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija