29. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

U Mašinskoj školi održana promocija konkursa za upis u vojne škole i Vojnu akademiju

Maturanti Mašinske škole Pančevo imali su priliku da  saznaju i dobiju detaljne informacije o upisu u Vojnu akademiju i Medicinski fakultet VMA. Od predavača i pitomaca sa Vojne akademije mogli su da čuju  kako izgleda školovanje i šta ih očekuje po završetku škole.

Ministarstvo odbrane raspisalo je konkurse za upis u Vojnu gimnaziju i Srednju stručnu vojnu školu, dok će za  svršene srednjoškolce koji žele da upišu  Vojnu akademiju ili Medicinski fakultet VMA konkursi biti raspisani 15. februara.

Školovanje je besplatno i po njegovom završetku dobija se posao, ističe major Milićević i poziva zainteresovane da upišu neko od ovih škola.

Detaljnije informacije mogu se pronaći na sajtu Ministarstva odbrane, Univerziteta odbrane, Vojne akademije i Vojne gimnazije. Svi zainteresovani dok traje konkurs mogu i svake subote posetiti neku od ovih škola i saznati sve oko upisa i školovanja.

Related posts

SNS Šabac:Vlast u Šapcu priznala nezavisnost Kosova

Mica Milakov

Kovačica i Kovin u okrivu programa „Exchange 5“ – ruralni razvoj

Mica Milakov

U Srbiji novoobolelih 304, još 7 preminulo

Jelena Belić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija