17. februara 2019.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

VUČIĆ ZAPOČINJE KAMPANJU BUDUĆNOST SRBIJE

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić promovisao je početak kampanje na novom instagram nalogu „Budućnost Srbije AV“

U okviru kampanje  će obići svih 29 okruga u Srbiji kako bi građanima predstavio postignute rezultate, kakvi su dalji planovi i da čuje njihove primedbe, promovisaće infrastrukturne projekte, ekonomske rezultate, putnu infrastrukturu, strane investicije…

Vučić je najavio da planira da obiđe više od 100 opština širom Srbije.

– Moja želja je bila, a razgovarao sam i s premijerkom Anom Brnabić, da obiđemo, to pokrećem kao predsednik, svih 29 okruga u Srbiji – 25 u centralnoj Srbiji, Vojvodini i Beogradu, i četiri na Kosovu i Metohiji. Hoću da razgovaram sa ljudima šta smo uradili, da pokažemo rezultate i podnesemo izveštaj, ali i da kažemo šta ćemo da radimo u budućnosti – kazao je Vučić.

Predsednik će, kako se vidi i na fotografiji, krenuti od Pčinjskog okruga, gde se završava najteži deo puta kroz Grdeličku klisuru.

Related posts

VUČIĆ UBEDLJIVO NAJPOPULARNIJI: U istraživanju Politike i agencije Faktor plus, za 57 posto ispitanih, ON JE OSTAVIO NAJPOZITIVNIJI UTISAK 2018. GODINE!

Mica Milakov

Pančevačke škole posetio zamenik pokrajnskog sekretara za obrazovanje Milan Kovačević

Nikola Toadjer

Biblioteka na otvorenom u Narodnoj bašti

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija