27. maja 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Vesti

Preventivni pregled u Starčevu

Preventivni centrar Doma zdravlja organizovao je još jednu akciju preventivnih pregleda, ovoga puta za stanovnike Starčeva. Veliki broj ljudi došao je da proveri svoje zdravlje, uradi najosnovnije analize i dobije savet od lekara.

U MZ Starčevo okupio se veliki broj meštana kako bi u okviru akcije preventivnih pregleda proverili holesterol, trigliceride, šećer, ali i kako bi utvrdili da li postoje i koji su faktori rizika, koliki im je krvni pritisak i bodi-mas indeks.

Predsednica izvršnog odbora MZ Starčevo Vesna Radosavljević kaže da su ovi pregledi veoma značajni za meštane Starčeva, jer na brz način mogu da provere svoje zdravlje.

U pančevačkom Domu zdravlja ističu da će nastaviti s akcijama preventivnih pregleda kako bi omogućili što većem broju pacijenata da bez zakazivanja i čekanja urade najosnovnije laboratorijske analize i dobiju savete od lekara.

Related posts

Vučić u ponedeljak u Leskovcu na otvaranju fabrike Aptiv Packard

Zorana Stekovic

Turkoglu kod Vučića: Dobrodošlica prijatelju Srbije

Nikoleta Dragaš

Manifestacioni turizam glavni adut Pančeva na Međunarodnom sajmu u Beogradu

Luka Tešanović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija