23. avgusta 2019.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Savina škola obeležila svoj dan

Osnovna škola „Sveti Sava“ obeležila je Dan škole priredbom u Kulturnom centru. U nedelju na dan Svetog Save rezan je kolač u istoimenoj crkvi na Misi, dok je cela prethodna nedelja protekla u znaku Dana škole, priređivanjem raznih aktivnosti.

Učešće učenika u priredbi povodom Dana škole bio je nemerljiv. Svojim glasom i raskošnim talentom mlade dame i gospoda ulepšali su veče prisutnima.

Bilo je delova predstave koje su učenice lakše savladali, ali je bilo i onih težih. Na kraju je sve ispalo kako je i planirano.

Ove godine Osnovna škola „Sveti Sava“obeležila je Dan škole na malo drugačiji način. Osim što je priredba duže trajala, nastavnici su želeli da iskoriste potencijale i nadarenost učenika, te da naprave priredbu za pamćenje. Ovog puta, kako je rekla direktorka škole , Marija Poljak, izašli su iz škole i ovaj bitan datum obeležili u Kulturnom centru.

Cela protekla nedelja prošla je u obeležavanju Dana škole. Osim sportskih aktivnosti, održan je i Festival nauke, Sajam zanimanja Proslava je nastavljena i u nedelju, na dan Svetog Save.

Related posts

Venci na Stratištu za stradale Rome, Srbe, Jevreje

Nikoleta Dragaš

Otvorena izložba „4P“ Ljube Bečejskog

neca

Uskršnja čestitka gradonačelnika i predsednika Skupštine

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija