27. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo Servisna informacija Vesti

Putevi prohodni, saobraćaj se otežano odvija. Kašnjenja autobusa. „Zelenilo“ i „Higijena“ čiste punom parom…

Zimska služba tokom cele noći i danas čisti sneg na ulicama prvog prioriteta, kao i opštinske puteve. Noćas su veliki nanosi pravili problem na putevima za Dolovo, Kačarevo, Ivanovo  i Banatski Brestovac, ali su putevi sve vreme bili prohodni, kaže Slave Bojažievski, vd direktora JP „Urbanizam“. Saobraćaj se otežano odvija i neophodna sporija i opreznija vožnja. Ekipe za čišćenje snega nalaze se u četvrtom stepenu angažovanja.

Putevi u gradu su prohodni, ali zbog snega koji neprekidno pada neophodna je sporija i opreznija vožnja. Tri mašine bile su angažovane noćas na putevima prema Kačarevu, Dolovu, Ivanovu  i Banatskom Brestovcu. Ima kašnjena autobusa  ATP-a do 15 minuta, ističe Bojadžievski.

U gradu se čiste ulice prvog prioriteta, ali i prilazi Bolnici, Hitnoj pomoći, Policiji. Tokom dana u Urbanizmu očekuju prestanak padavima. Tada će se raditi na ukljanju snega sa ulica prvog prioriteta,  u centru grada.

Tokom noći dogodila se i saobraćajna nezgoda u centru gradu kojoj je učestvovalo i jedno vozilo Zimske službe, koje je zbog kvara na popravci. Već tokom dana očekuje se da će i ovo vozilo ponovo biti angažovana na čišćenju snega, ističe Bojadžievski

I radnici Zelenila danas su nastavili da čiste sneg u gradu. Direktor JKP „Zelenilo“ Danilo Bjelica izjavio je za regionalnu RTV Pančevo da svi radnici ovog preduzeća čiste sve lokacije koje su u nadležnosti ove firme. Angažovani su i ljudi i mehanizacija. Čiste se parkovi,groblj, pijace, Narodna bašta…  Pogledajte i galeriju slika :

Direktor JKP „Higijena“ Aleksandar Stevanović, takođe je izjavio da radnici ovog preduzeća, rade na čišćenju javnih površina. Kao i kolege iz Zelenila, angažovani su u sve tri smene, odnosno 24 časa. Angažovana je i mehanizacija ovog javno-komunalnog preduzeća. Direktori Zelenila i Higijene obilaze teren … Evo ifotografije sa terena iz JKP “ Higijena…..

 

Related posts

Brnabić u Novom Sadu: Bez kulture nema ekonomski jake zemlje

Katarina Popović

„Želja“ demolirala „Omladinac“ za potvrdu jesenje titule

Mica Milakov

Pavićević i Jovović obišli povratnička sela Babuš i Babljak

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija