25. maja 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo Servisna informacija Vesti

Putevi prohodni, saobraćaj se otežano odvija. Kašnjenja autobusa. „Zelenilo“ i „Higijena“ čiste punom parom…

Zimska služba tokom cele noći i danas čisti sneg na ulicama prvog prioriteta, kao i opštinske puteve. Noćas su veliki nanosi pravili problem na putevima za Dolovo, Kačarevo, Ivanovo  i Banatski Brestovac, ali su putevi sve vreme bili prohodni, kaže Slave Bojažievski, vd direktora JP „Urbanizam“. Saobraćaj se otežano odvija i neophodna sporija i opreznija vožnja. Ekipe za čišćenje snega nalaze se u četvrtom stepenu angažovanja.

Putevi u gradu su prohodni, ali zbog snega koji neprekidno pada neophodna je sporija i opreznija vožnja. Tri mašine bile su angažovane noćas na putevima prema Kačarevu, Dolovu, Ivanovu  i Banatskom Brestovcu. Ima kašnjena autobusa  ATP-a do 15 minuta, ističe Bojadžievski.

U gradu se čiste ulice prvog prioriteta, ali i prilazi Bolnici, Hitnoj pomoći, Policiji. Tokom dana u Urbanizmu očekuju prestanak padavima. Tada će se raditi na ukljanju snega sa ulica prvog prioriteta,  u centru grada.

Tokom noći dogodila se i saobraćajna nezgoda u centru gradu kojoj je učestvovalo i jedno vozilo Zimske službe, koje je zbog kvara na popravci. Već tokom dana očekuje se da će i ovo vozilo ponovo biti angažovana na čišćenju snega, ističe Bojadžievski

I radnici Zelenila danas su nastavili da čiste sneg u gradu. Direktor JKP „Zelenilo“ Danilo Bjelica izjavio je za regionalnu RTV Pančevo da svi radnici ovog preduzeća čiste sve lokacije koje su u nadležnosti ove firme. Angažovani su i ljudi i mehanizacija. Čiste se parkovi,groblj, pijace, Narodna bašta…  Pogledajte i galeriju slika :

Direktor JKP „Higijena“ Aleksandar Stevanović, takođe je izjavio da radnici ovog preduzeća, rade na čišćenju javnih površina. Kao i kolege iz Zelenila, angažovani su u sve tri smene, odnosno 24 časa. Angažovana je i mehanizacija ovog javno-komunalnog preduzeća. Direktori Zelenila i Higijene obilaze teren … Evo ifotografije sa terena iz JKP “ Higijena…..

 

Related posts

Dan borca: Počast rodoljubima i žrtvama fašizma

Nikoleta Dragaš

UDAR NA PUTINA! ZAPAD BI DA UVUČE RUSIJU U SUKOB: Podla igra SAD, Francuske, Nemačke i NATO!

Nikola Toadjer

Čestitke svetskih zvaničnika predsedniku Srbije povodom praznika

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija