19. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika

Milenko Jovanov(SNS) : Tragikomično da Vuk Jeremić nešto govori o korupciji u Srbiji

Vuk Jeremić je nastavio sa praksom pljuvanja sopstvene države uvek i na svakom mestu. Iako svi znaju da mu je Srbija rezervna država koje se seti samo kada mu sve druge opcije propadnu, Jeremić iznova i iznova iznenađuje građane ove zemlje svojim bezobrazlukom, ogavnim i beskrupuloznim lažima.

Posebno je tragikomično kada o korupciji u Srbiji govori onaj koji je od Srbije najviše uzeo, oteo i opljačkao, trpajući narodne pare u sopstvene džepove, odnosno jedna od najkorumpiranijih bitangi koja je, uz Dragana Đilasa, potekla iz žutog kartela, i koja, uz Đilasa, predstavlja sliku i priliku žute kleptokratije.

Jedina razlika u odnosu na Đilasa je u tome što je Jeremić svoje koruptivne poslove raširio po celom svetu, pa se uortačio sa međunarodnim bitangama i probisvetima koji danas, poput Patrika Hoa, čame po belosvetskim zatvorima. Pitanje je, samo, kada Jeremić očekuje da im se pridruži, ali ne kao posetilac, nego kao cimer u ćeliji.

Related posts

Vučić iz Ženeve: Biće teška borba, KRUCIJALAN NAM JE SUSRET SA MAKRONOM!

Nikoleta Dragaš

Vučić: Učinićemo sve da sačuvamo mir, samo bez ponižavanja

Zorana Stekovic

Sinod SPC odlučio: Pokreće inicijativu pred Ustavnim sudom CG

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija