25. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Studio B i Informer bojkotuju SzS, dok njihovi lideri ne upute javno izvinjenje

 Sve dok tajkun Dragan Djilas i njegovi partneri Vuk Jeremić i Boško Obradović ne upute javno izvinjenje zbog bahatog i nevaspitanog ponašanja njihovog bliskog saradnika Sergeja Trifunovića, Studio B će prestati da izveštava javnost o njihovim aktivnostima.

Pozivamo sve kolege da se pridruže bojkotu, dok se lideri Saveza za Srbiju javno ne ograde, distanciraju i upute izvinjenje svim novinarkama i ženama koje su meta uvreda i skandaloznih istupa Sergeja Trifunovića.

Najnoviji napadi Sergeja Trifunovića je samo nastavak politike Sergejevih političkih mentora Đilasa, Jeremića, Obradovića i drugih koji su u proteklom periodu upućivali najveće uvrede i pretnje premijerki Ani Brnabić, Maji Gojković, Mileni Ivanović, novinarki Studija B Barbari Životić i drugima.

Za Sergeja Trifunovića, propalog političara u pokušaju, i dalje mislimo da je najbolji lek onaj koji mu je Ivana Vučićević prepisala prošli put: od prve žene koja ga vidi, u ime svih žena, treba da dobije šamarčinu za sve uvrede. To je najmanje što zaslužuje.

 Redakcija Informera obaveštava javnost da će, sve dok ne stigne javno izvinjenje Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića zbog skandaloznog i prostačkog ponašanja Sergeja Trifunovića, jednog od njihovih najbližih saradnika, prestati da izveštava o aktivnostima SzS

Lideri Saveza za Srbiju duguju građanima Srbije izvinjenje zbog skandaloznog, divljačkog i prostačkog ponašanja Sergeja Trifunovića prema novinarki Ivani Žigić, ali i prema drugim ženama koje bivši glumac konstatno vređa i ponižava.

Da podsetimo, pre samo nekoliko nedelja on je fuksama nazvao predsednicu Skupštine Srbije Maju Gojković i direktorku i glavnu i odgovornu urednicu Studija B Ivanu Vučićević!

Related posts

Sudbonosno „DA“ u doba korone

Katarina Popović

ŽIVOTI ŠAPČANA ZAVISE OD SULUDIH ODLUKA ZELENOVIĆA: Jedini spas je ostavka Kriznog štaba u Šapcu!

Zorana Stekovic

Još 4 osobe preminule, novih 219 slučajeva koronavirusa

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija