26. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika

KOMNET osuđuje iživljavanja na društvenim mrežama

Udruženje KOMNET saopštava da je u proteklih nekoliko meseci postala moda da se određeni ljudi iživljavaju na društvenim mrežama, tako što ne prestaju da koriste jednu te istu reč u opisivanju naših koleginica novinarki, ne prestaju da siluju, linčuju, ubijaju. Mi iz Udruženja elektronskih medija „ComNet“ možemo svakodnevno da kopiramo sopstvena saopštenja i osude koje smo već nekoliko puta uputili javnosti, stoji u saopštenju.

Takvo ponašanje je u samom startu izazvalo gađenje i prevazišlo svaki okvir smislenog i ljudskog, a sad već konstantnim, monotonim, neinovativnim ponavljanjem postaje apsolutno apsurdno. Najlepše se zahvaljujemo svima koji su stali u odbranu naših kolega i svima koji osuđuju ovakvo ponašanje, ali same reči osude nisu dovoljne. Molimo naše kolege novinare da tuže osobe koje ih proganjaju i ugrožavaju im sigurnost, a nadležne organe molimo da sprovedu pravdu i osude ovakvo ponašanje, saopštava ovo udruženje.

Related posts

Predsednik Tramp danas sa predsednikom Vučićem i Hotijem na ceremoniji potpisivanja

Zorana Stekovic

Jamajka nije priznala Kosovo

Zorana Stekovic

Vučić zahvalio građanima na podršci

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija