28. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Najbolji vozač Dobrilo Varagić

Povodom 15. januara, Dana vozača, Savez vozača i automehaničara Pančevo organizovao je takmičenje vozača u poznavanju saobraćaja. Na ovo takmičenje mogli su da se prijave i profesionalni vozači, ali i vozači koji nisu profesionalci već žele da provere svoje znanje.

Tradiconalno, svake godine Savez vozača i automehaničara Pančevo organizuje takmičenje vozača u poznavanju saobraćaja, i rešavanju testova. Na takmičenje se mogao prijaviti svako ko ima važeću vozačku dozvolu B, C ili D kategorije. Ovom prilikom za takmičenje se prijavilo 20 vozača, među kojima je bilo profesionalaca, ali i amatera. Testovi za vozače nisu teški, ali treba razmisliti i setiti se svega jer ima slučajeva da se praksa razlikuje od Zakona i teorije.

Savez vozača i automehaničara Pančevo osnovan je 1951. godine i spada u jedan od najstarijih u Vojvodini. Ove godine prva nagrada na takmičenju Saveza vozača pripala je Dobrilu Varagiću, drugo mesto osvojio je Dejan Pejić i treće mesto Bora Stojmenović.

Related posts

Ministarstvo objavilo telefone za informacije o vaučerima

Branislava Grčić

Radovi u Zmaj Jovinoj, deo ulice bez vode

Nikoleta Dragaš

Osmomartovski bazar u Pančevu

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija