27. februara 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Najbolji vozač Dobrilo Varagić

Povodom 15. januara, Dana vozača, Savez vozača i automehaničara Pančevo organizovao je takmičenje vozača u poznavanju saobraćaja. Na ovo takmičenje mogli su da se prijave i profesionalni vozači, ali i vozači koji nisu profesionalci već žele da provere svoje znanje.

Tradiconalno, svake godine Savez vozača i automehaničara Pančevo organizuje takmičenje vozača u poznavanju saobraćaja, i rešavanju testova. Na takmičenje se mogao prijaviti svako ko ima važeću vozačku dozvolu B, C ili D kategorije. Ovom prilikom za takmičenje se prijavilo 20 vozača, među kojima je bilo profesionalaca, ali i amatera. Testovi za vozače nisu teški, ali treba razmisliti i setiti se svega jer ima slučajeva da se praksa razlikuje od Zakona i teorije.

Savez vozača i automehaničara Pančevo osnovan je 1951. godine i spada u jedan od najstarijih u Vojvodini. Ove godine prva nagrada na takmičenju Saveza vozača pripala je Dobrilu Varagiću, drugo mesto osvojio je Dejan Pejić i treće mesto Bora Stojmenović.

Related posts

Južnobanatski SNS: Kukavička hajka na Andreja Vučića dokaz propasti opozicije

Mica Milakov

30. jubilarna smotra mađarskih kulturno umetničkih društava u Vojlovici

Luka Tešanović

Vučić: Nikad pod pritiskom Kine, hvala što poštujete male zemlje

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija