21. septembra 2019.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Vučić sa vrhom SNS-a o vanrednim izborima

Predsednik Srbije i lider SNS-a Aleksandar Vučić razgovarao je sa proširenim sastavom Izvršnog odbora i beogradskog odbora SNS-a o vanrednim parlamentarnim izborima.

Sastanku u zemunskoj hali „Pinki“ prisustvovalo je više od 3.000 članova, koji su obraćanje predsednika Vučića na temu izbora pozdravili gromoglasnim aplauzom.

Prethodno je održan sastanak u Zemunu na kojem su prisustvovali članovi proširenog Izvršnog odbora.

Potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović rekao je da su vanredni parlamentarni izbori bili jedna od tema sastanka u Zemunu.

„Moramo da budemo spremni, da se pripremamo, obilazimo ljude i da vidimo šta je to što možemo da uradimo za građane“, rekao je Stefanović gostujući u Dnevniku RTS-a.

Odgovarajući na pitanje da li će izbora biti, potpredsedni SNS-a rekao je da je „prerano da se kaže da je to definitivno“.

Stefanović je rekao da SNS ne sme da bude samozadovoljna i uspavana stranka.

„Oni koji su se umorili, mogu da odstupe. Hoćemo da budemo na usluzi građanima Srbije“, poručio je Stefanović.

Prema njegovim rečima, razgovaralo se i o predstojećoj poseti predsednika Rusije Vladimira Putina.

„Razgovarali smo o tome da ćemo da damo podršku na skupu kod Hrama 17. januara. Biće prisutan i naš predsednik i oni će se obratiti građanima. Želimo da se kao stranka okupimo“, istakao je potpredsednik SNS-a.

Ranije danas je održan sastanak u Zemunu na kojem su prisustvovali članovi proširenog Izvršnog odbora.

 

 

 

Related posts

Dan sećanja na početak Drugog svetskog rata

Nikoleta Dragaš

Sto meštana Mladosti na preventivnom pregledu

Nikoleta Dragaš

 VIŠE OD 150.000 LJUDI ISPRED SKUPŠTINE! POČEO MITING „BUDUĆNOST SRBIJE“! Brnabić: Ponosna sam što sam deo tima predsednika Aleksandra Vučića!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija