29. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Pančevci Novu godinu dočekali uz muziku i vatromet

Veliki broj Pančevaca okupio se u Novogodišnjoj noći na Trgu Đorđa Vajferta i Ulici Nikole Tesle kako bi ispratio staru i dočekao novu 2019. godinu.

Turistička organizacija Pančevo u saradnji s Gradom Pančevom i lokalnim muzičarima obezbedila je fantastičnu proslavu dočeka Nove godine svojim sugrađanima.

Od 22 sata popularne tamburaške hitove izvodio je Vajfertov bend, a od 23 sata do skoro pola dva posle ponoći nastupio je “Eksploziv bend”.

Smenjivali su se hitovi narodne, zabavne, rok i pop muzike, igralo se i kolo a najviše pažnje posetilaca privukao je i veličanstveni vatromet.

Srećnu Novu godinu Pančevkama i Pančevcima poželeo je Dragoljub Malović, direktor filijale Dunav osiguranja u našem gradu koja je proglašena najboljom filijalom u okviru Dunav kompanije.

U ponoć je stigao i Deda Mraz koji je koji je brojao poslednje sekunde stare godine.

Duž Ulice Nikole Tesle bile su postavljene drvene barake i tezge na kojima su svoje proizvode izlagali i prodavali pančevačka udruženja, pojedinci, preduzetnici.

Kuvalo se vino i rakija, topla čokolada, čajevi, prodavale slane i slatke poslastice (palačinke, mekike, krofne i drugi kolači), suveniri, novogodišnji aranžmani…

Veličanstvenim dočekom na otvorenom u Pančevu završena je i trodnevna manifestacija Ulica Novogodišnje čarolije. Organizator je Turistička organizacija Pančevo, uz podršku Grada Pančeva.

 

Related posts

„Video sam Lukašenku suzu u oku“: Vučić nije bio na otvaranju Evropskih igara, a zbog toga je CELA SRBIJA UZ NJEGA“

Mica Milakov

15 hiljada građana dočekalo Predsednika Aleksandra Vučića na otvaranju Koridora 10

Mica Milakov

Servisne informacije za 28. januar

Luka Tešanović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija