29. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Aktiv žena „Pokreta socijalista“ : Ivana Vučićević „kriva“ što je ugostila predsednika i zbog toga treba da je „proguta mrak“?

Aktiv žena Pokreta socijalista najoštrije osuđuje zastrašujuće pretnje upućene direktorki i glavnoj i odgovornoj urednici Studia B, gospođi Ivani Vučićević u kojima joj se doslovno poručuje da će je progutati mrak.

Gospođa Vučićević je kriva i treba da je „proguta mrak“ samo zato što je u svojoj emisiji ugostila predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Đilasove i Jeremićeve pristalice još jednom su nas podsetile kako bi se obračunavale sa novinarima i ženama čija mišljenja i izveštavanja nisu po volji njihovih vođa.

Jeremić ume da zakuka kada njegovoj ženi neko verbalno zapreti, ali zato mu ne smeta da poziva na nasilje drugih žena, da premijerku Brnabić zove nakazom i podrži svoje kolege koji bi da je siluju i vešaju.

U pravu su Tatjana VojtehovskI, Ivan Ivanović i ostali poštovaoci i medijski radnici Đilasa i Jeremića kada kažu da nisu Barbara i Studio B, zaista nisu, jer oni koji prete njima budu uhapšeni odmah, što jeste dobro, ali oni koji prete Ivani Vučićević, Barbari Životić, Ani Brnabić, Maji Gojković, Dijani Hrkalović i mnogim drugim ženama koje misle drugačije od dosovaca nikada ne budu.

Očigledno je dozvoljeno i poželjno pretiti svakoj ženi koja ne misli isto kao Đilas, Jeremić i Obradović.
Gde su sada NUNS, UNS, NDNV i ostala medijska udruženja da zaštite svoju koleginicu Ivanu Vučićević?
Zašto konačno ne prestanu da se lažno predstavljaju i zašto kao i sve druge političke partije ne izađu na izbore?

Aktiv žena Pokreta socijalista

Related posts

Filijala Udruženja rumunskih novinara osnovana u Pančevu

Aleksandra Miloševska

Ministar Vulin: Kao što nije znao časno da vlada tako Đukanović ne zna dostojanstveno da gubi

Mica Milakov

Otac američkog ambasadora Godfrija preminuo od kovida

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija