17. septembra 2019.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Uspešna godina za C&A

Veoma izazovna i uspešna godina za kompaniju C & A, ističe store manager (stor menadžer) Srđana Slavujac. Pretpraznično raspoloženje se odražava i na cene.

„Poslednja prilika da se toplo obučete“, ističe Srđana Slavujac, stor menadžer kompanije C & A, jer ova modna kuća ima 30 posto popusta na sve jakne u periodu od 27. do 31. decembra. Srđana kaže da je 2018. bila izuzetno izazovna za sve zaposlene u ovoj kompaniji, ali da će je pamtiti i po lepoj i uspešnoj interakciji s kupcima.

Srđana ističe da njihovu kompaniju izdvaja dobra cena i još bolji kvalitet i da planiraju da obraduju kupce u 2019. godini popustima.

Obucite se za sve prilike u najnovije modele za sve generacije i sve uzraste, ističu iz ove kompanije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

off 1 „Poslednja prilika da se toplo obučete“, ističe Srđana Slavujac, stor menadžer kompanije C & A, jer ova modna kuća ima 30 posto popusta na sve jakne u periodu od 27. do 31. decembra. Srđana kaže da je 2018. bila izuzetno izazovna za sve zaposlene u ovoj kompaniji, ali da će je pamtiti i po lepoj i uspešnoj interakciji s kupcima.

 

TON- SRĐANA SLAVUJAC  STORE MANAGER

(0,13-0.24)( 0,30-0,51)

 

OFF2  Srđana ističe da njihovu kompaniju izdvaja dobra cena i još bolji kvalitet i da planiraju da obraduju kupce u 2019. godini popustima.

 

ton

( 01,11-01,39)

 

 

off  Obucite se za sve prilike u najnovije modele za sve generacije i sve uzraste, ističu iz ove kompanije.

Related posts

SNS : Javno-privatno partnerstvo za moderni komunalni sistem u Pančevu

Luka Tešanović

Uhapšena četvorica Srba na severu Kosovske Mitrovice

Zorana Stekovic

Akcije dobrovoljnog davanja krvi

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija