5. avgusta 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Đurić: Jeremić lažima cilja na izazivanje nestabilnosti

 SAOPŠTENJE ZA JAVNOST/ 24.12.2018.

 Marko Đurić

potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke

Vuk Jeremić je danas, gostujući na TV „N1“, oborio svetski rekord u broju izgovorenih laži u minuti, a sve u cilju stvaranja društvene nestabilnosti u Srbiji i opšte pometnje u javnosti.

 

Ta količina zlobe, neiskrenosti i zlonamernosti neviđena je pojava na našoj političkoj sceni, ali je razumljiva jer dolazi od čoveka koji svoju moralnu iskvarenost i političku neodgovornost već bezbroj puta dokazao radeći zbog lične promocije i materijalne dobiti protiv državnih i nacionalnih interesa.

 

Jeremićeve laži su pokušaj da se Srbija uvede u neku vrstu vanrednog stanja, u kojem bi njegovi nalogodavci imali prostor za ponavljanje političkog inženjeringa po ugledu na devedesete i rane dvehiljadite godine, jer slobodna i samostalna Srbija očito mnogima smeta.

 

Taj plan neće uspeti, jer građani su naučili bolne lekcije iz toga što su u jednom trenutku državno kormilo prepustili Jeremiću, Đilasu, Tadiću i ljudima poput njih, koji su krađom i neodgovornošću Srbiju doveli na rub propasti.

 

Nema institucije Srbije na koju Jeremić danas nije bacio blato, nema svetinje na koju nije pljunuo i nema građanina Srbije kojeg na neki način nije uvredio, a on sam je uvreda za kolektivno mentalno zdravlje.

 

Novac iz Katara i od sumnjivih tajkuna i prevaranata čini očigledno da se Jeremić oseća ovako samouvereno i bahato, ali u svom svetu od skupih vina, cigara i delikatesa raznih vrsta zaboravio je da u demokratskom društvu moć daje podrška građana – a on je nikada neće dobiti, pogotovo ne lažima i bahatošću.

 

 

 

Related posts

Totalna rekonstrukcija mosta „Jabukov cvet“

Nikoleta Dragaš

Raspisani izbori za odbornike u svih 17 beogradskih opština

Jelena Obradović

Odgovorno u ATP-u

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija