20. januara 2020.
Radio televizija Pančevo
Vesti

VUČIĆ SE OBRATIO PUTINU! Predsednik Srbije uputio pismo RUSKOM LIDERU!

Dozvolite mi da Vam iskreno čestitam Dan radnika bezbednosnih organa Ruske Federacije, ne samo kao predsedniku Ruske Federacije, već i kao čoveku koji je započeo svoju sjajnu karijeru u organima državne bezbednosti.

Od svog osnivanja, Sveruska izvanredna komisija je predstavljala osnovu sistema državne bezbednosti Vaše zemlje, a tradicije koje su dosad uspostavljene predstavljaju jedan od najvažnijih elemenata ruske državnosti. Zaštita nacionalnih interesa, bezbednost građana oduvek je bila i jeste glavni, ključni prioritet jedne zemlje, pa Vam želim, dragi prijatelju, da bezbednosni organi Ruske Federacije i u budućnosti rade sa velikom predanošću, na dobrobit Vaše zemlje.

Dozvolite da izrazim i veliku zahvalnost povodom principijelnog stava Rusije po pitanju Kosova i Metohije i aktivne podrške u međunarodnim organizacijama, a posebno u Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija. Radujem se Vašoj predstojećoj poseti Srbiji, koja će biti ne samo potvrda snažnog srpsko-ruskog prijateljstva, već i prilika za razgovor o saradnji i konkretnim projektima u budućnosti.

Primite, gospodine predsedniče, izraze mog najvišeg uvažavanja – napisao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Related posts

Dodela subvencija za zapošljavanje – važna mera za smanjenje nezaposlenosti

Jovana Savin Strugar

Predsednik Vučić o napadu na novinarku Studija B

Mica Milakov

PREDSEDNIK VUČIĆ U EMISIJI „HIT TVIT“ : Opoziciji se svidja Boki 13, da kradu…

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija